logotipo unión europea logotipo gobierno de españa logotipo generalitat

Notícies

 • Living Van Gogh

  25/1/2019

  Després de visitar el trimestre passat l'exposició multimèdia sobre el pintor Vincent Van Gogh, els xics i xiques de 5é i 6é han muntat la seua pròpia exposició sobre ell amb tots els materials elaborats des de les àrees d'anglés, plàstica, valencià i castellà. Hui han convidat a la resta dels grups d'Educació Primària i els han fet de guies contant-los alguns dels aspectes més importants...

 • Concurs de dibuix de Moros y Cristianos de San Blas

  21/1/2019

  Enhorabona als premiats en el concurs de dibuix escolar de Moros y Cristianos de San Blas! 1r premi en la categoria de 3 a 5 anys: Héctor Parra Alavés, de 5 anys A 3r premi en la categoria de 3 a 5 anys: Laia Baeza Hita, de 5 anys A 2n premi en la categoria de 9 a 11 anys: Irene Pascual Belmonte I moltes gràcies a tots i totes les participants!

 • Cuidem als pingüins!

  14/1/2019

  Els xiquets i xiquetes de 4 anys han apadrinat un pingüí! S'han compromés a cuidar el medi ambient per a què no es desgelen els pols i el seu nou amic puga continuar vivint a l'Antàrtida. Per això, han rebut un diploma amb la foto del seu pingüí. També han fet un experiment per a fabricar neu i conéixer el seu hàbitat.