logotipo unión europea

Notícies

 • Compartint lectures

  26/4/2022

  Hui els grups de 6é, 5é, 4t i 3r han llegit contes als seus companys i companyes d'infantil i primer cicle de primària. Per als majors, ha sigut un moment en el que posar en joc les seves habilitats lectores, el vocabulari, l'entonació, la fluïdesa... i per als menuts, un moment en el qual són el centre d'atenció dels majors de l'escola, que portaven històries boniques per a elles. Un plaer...

 • Contes per a tots!

  25/4/2022

  Escoltar històries junts, descobrir personatges que et fan riure o et sorprenen amb le seues idees, sucessos  fantàstics i màgics, ... són aspectes que ens fan gaudir de la literatura oral i de la companyia dels altres. Per això no podia faltar la figura del contacontes per a tot el nostre alumnat en aquesta fira del llibre, per a menuts i menys menuts.

 • Ous de Pasqua

  11/4/2022

  El conillet de Pasqua ha portat ous de xocolata per als nostres menuts i menudes, però han hagut de buscar-los per l'escola! S'ho han passat d'allò més bé amb la recerca i han trobat la seua cistella d'ous amagada a l'hort. Com és de rebolica aquest conillet!