logotipo unión europea

Notícies

 • Visita d'experts

  17/11/2022

  Les classes de 5é han rebut la visita d'un pare del grup, metge a l'hospital d'Alacant, que els ha explicat com funciona el sistema nerviós, ja que estan estudiant com ens relacionem i els aparells i òrgans que hi intervenen. Ha sigut una xerrada molt interessant en la que han ampliat la informació que tenien i resolt moltes dubtes!

 • Cuidem els ecosistemes!

  15/11/2022

  Els grups de 4t de primària tanquen el projecte sobre la biodiversitat i els ecosistemes amb una exposició per a la resta de companys i companyes d'escola, on mostren les maquetes elaborades amb col·laboració de la seua família, dels diferents ecosistemes existents en la natura. Ho han fet superbé!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        ...

 • Fira de Cocentaina

  1/11/2022

  L'alumnat de 6é ha gaudit de la Fira de Cocentaina, visitant totes les paradetes del mercat medieval, veient actuacions com danses, contacontes de la nostra història, circ, exposicions de playmòbils, tallers de manualitats i, per supost, de la convivència de les dues classes dinant junts. Un dia fantàstic!