logotipo unión europea

Notícies

 • Increïble setmana de premis!

  9/6/2023

  Aquesta ha sigut una setmana impressionant s'arreplegarà de premis! El grup de 5 anysB va rebre el guardó pel seu conte col.lectiu en el Sambori i tot infantil va gaudir d'una contacontes, com a part del premi. També han arreplegat un 1r premi i una finalista en el concurs de contes Contarella dos alumnes de 5éB, un 1r premi en el concurso Leo de cuentos, de la classe de 1rB, vàrios guardons...

 • Final torneig escacs

  6/6/2023

  Donem l'enhorabona a Alonso López Ferrer, que va participar en la final del torneig d'Escacs com a representant de la nostra escola, organitzada per Deporte Escolar Municipal de Alicante, aquest diumenge 4 de juny i va quedar Campió 1r lloc de la classificació categoria aleví!    

 • Al Parc de Bombers

  6/6/2023

  Els nostres xiquets i xiquetes de 4 anys van gaudir moltíssim amb la visita al Parc de Bombers de San Joan. Els bombers van ser molt atents amb ells i els van ensenyar molt sobre la seua professió, alhora que van quedar bocabadats veient com la gosseta, entrenada per ells, era capaç de trobar als xiquets que van amagar sense que ella ho veguera. Impressionant!