logotipo unión europea logotipo gobierno de españa logotipo generalitat

Notícies

 • Adéu, Peter Pan

  18/1/2021

  Aquest matí, els cursos de 6é de primària han fet la primera eixida del curs, prenent totes les mesures sanitàries necessàries, per a gaudir de la meravellosa obra d titelles "Adéu, Peter Pan" al teatre Arniches d'Alacant. Aquesta obra, subvencionada per l'AMPA., ha sorprés a tots amb un impressionant decorat que eixia d'uns aparents senzills calaixos i unes titelles que els han divertit...

 • Els castells

  15/1/2021

  Al primer trimestre, els grups de 5 anys van fer el projecte dels castells: van convertir el passadís en un castell, van experimentar amb els colors de  les vidrieres, van fer teatres i danses per a conéixer com era la vida a l'Edfat Mitjana. També van jugar a jocs de taula per tal d'aprendre el vocabulari del projecte. Va ser una molt bona experiència!

 • Hort d'hivern

  11/1/2021

  La Filomena ha respectat al nostre hort que cada dia està més bonic! Les diferents varietats de lletugues plantades pels alumnes de primer van fent-se grans, la lavanda llueix en flor, la resta de les plantes aromàtiques es veuen ben boniques i, fins i tot, una creïlla de la temporada passada s'ha obert pas inesperadament entre les lletugues creixent alegrement.