logotipo unión europea

Notícies

  • Experimentant amb els colors

    18/11/2022

    Els i les xiquets/es de 3 anys experimenten amb les fulles i colors de la tardor i preparen aquestes estovalles tan boniques!

  • Visita d'experts

    17/11/2022

    Les classes de 5é han rebut la visita d'un pare del grup, metge a l'hospital d'Alacant, que els ha explicat com funciona el sistema nerviós, ja que estan estudiant com ens relacionem i els aparells i òrgans que hi intervenen. Ha sigut una xerrada molt interessant en la que han ampliat la informació que tenien i resolt moltes dubtes!

  • Cuidem els ecosistemes!

    15/11/2022

    Els grups de 4t de primària tanquen el projecte sobre la biodiversitat i els ecosistemes amb una exposició per a la resta de companys i companyes d'escola, on mostren les maquetes elaborades amb col·laboració de la seua família, dels diferents ecosistemes existents en la natura. Ho han fet superbé!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        ...