logotipo unión europea

Notícies

  • AL PATI

    15/12/2020

    Els xiquets i xiquetes d'Infantil aprofiten el seu pati per a jugar i també per a fer diferents activitats de la jornada a l'aire lliure. Juguen amb rodes, amb les casetes i la cuina, a buscar fulles, pinten amb clarions, juguen amb construccions. A més, acaben d'instal·lar-nos dues taules de picnic que ens serviran per a fer moltes més activitats i continuar passant-ho molt bé.

  • Festa de la tardor en Educació Infantil

    28/11/2020

    A Infantil han celebrat hui la festa de la tardor. Porten temps decorant el nostre passadís i vivint els canvis d'aquesta estació i hui hem fet un esmorzar per a conéixer les fruites de la tardor i diferents tallers amb elements naturals. S'ho han passat molt bé!

  • Lletugues a la tardor

    26/11/2020

    L'alumnat de primer curs d'Educació Primària ha baixat hui al nostre hort a plantar lletugues, descobrint que n'hi havia de diferents classes: baby copet, de fulla de roure i romana. També han vist que és molt important no malgastar l'aigua i que per aquesta raó, utilitzem el reg per goteig en lloc de la mànega per arruixar.i així podem controlar quanta aigua li donem a cada plantó: només...