Jornades culturals i foguera escolar

La celebració de Jornades Culturals té com a finalitat plantejar al nostre alumnat unes activitats molt atractives que augmenten la motivació, l’interés i la necessitat d’aprendre.

Enguany, el títol de les nostres XV Jornades Culturals és "La màquina del temps: els avanços tecnològics": aprofitarem per a estudiar com ha canviat la vida quotidiana gràcies als diferents invents (electrodomèstics, mitjans de transport, mitjans de comunicació, ...), analitzarem avantatges i inconvenients de les noves tecnologies, descobriran dones inventores, etc.

Tots els i les alumnes del col.legi, des dels més menuts, fins als més majors, gaudiran com a espectadors de diferents espectacles relacionats amb la música, la dansa, la dramatització, la literatura,  però també seran protagonistes de diferents tipus d'activitats lúdiques i creatives construïnt màquines, inventant robots, confeccionant murals, elaborarant ninots, ... de forma que coneixeran en major profunditat els avanços tecnològics alhora que reflexionen sobre el seu úsfr.

En passar aquestes Jornades, continuarem realitzant altres activitats relacionades amb el tema, fins acabar el curs. En aquest moment, tanquem aquest projecte amb la creació d’una foguera escolar que arreplegarà tot el treball fet. Com sempre i seguint la tradició, la nostra foguera es cremarà en una meravellosa festa de la qual gaudirem tota la comunitat educativa.