Jornades culturals i foguera escolar

La celebració de Jornades Culturals té com a finalitat plantejar al nostre alumnat unes activitats molt atractives que augmenten la motivació, l’interés i la necessitat d’aprendre.

Enguany, el títol de les nostres XIII Jornades Culturals és "Gaudí i el modernisme": aprofitarem per a estudiar la vida i obra de Gaudí i les característiques i representants més importants d'aquest moviment artístic i cultural.

Tots els i les alumnes del col.legi, des dels més menuts, fins als més majors, gaudiran com a espectadors dels diferents espectacles però també seran protagonistes de diferents tipus d'activitats lúdiques i creatives construïnt edificis i escultures, confeccionant vestuaris, elaboraran decorats, ... de forma que coneixeran en major profunditat com era aquella època.

En passar aquestes Jornades, continuarem realitzant altres activitats relacionades amb el tema, fins acabar el curs. En aquest moment, tanquem aquest projecte amb la creació d’una foguera escolar que arreplegarà tot el treball fet. Com sempre i seguint la tradició, la nostra foguera es cremarà en una meravellosa festa de la qual gaudirem tota la comunitat educativa.