logotipo unión europea

Jornades culturals i foguera escolar

La celebració de Jornades Culturals té com a finalitat plantejar al nostre alumnat unes activitats molt atractives que augmenten la motivació, l’interés i la necessitat d’aprendre.

Enguany, reprendrem les Jornades Culturals del curs passat, sobre Els jocs olímpics, amb un nou enfocament de manera que , tots els i les alumnes del col.legi, des dels més menuts, fins als més majors, gaudiran com a espectadors de diferents espectacles relacionats amb la música, la dansa, la dramatització, la literatura,  però també seran protagonistes de diferents tipus d'activitats lúdiques i creatives construïnt peces per a nous jocs i esports, inventant històries, confeccionant murals, elaborant ninots, ... de forma que coneixeran en major profunditat els esports alhora que reflexionen sobre el la percusió en la nostra salut.

En passar aquestes Jornades, continuarem realitzant altres activitats relacionades amb el tema, fins acabar el curs. En aquest moment, tanquem aquest projecte amb la creació d’una foguera escolar que arreplegarà tot el treball fet. Com sempre i seguint la tradició, la nostra foguera es cremarà en una meravellosa festa, en la qual intentarem que puga gaudir totala comunitat educativa.