logotipo unión europea

Activitats complementàries

Les activitats complementàries configuren una part important del nostre projecte educatiu ja que considerem fonamental posar l’alumne en contacte amb el món real perquè puga tindre experiències en les quals posar en pràctica els seus coneixements i reconstruir-los de  forma que consoliden els seus aprenentatges. Per açò, cada inici de curs, l’equip docent ens plantegem quines són les activitats complementàries més adequades per a cada moment i cada grup d’alumnes.

En Educació Infantil no falten mai per la seua importància, tant a nivell motivador com a nivell educatiu, l’eixida al MARQ, que està unida a  un projecte de treball en classe i la visita a la Granja-Escola, de caràcter més lúdic. També hi ha algunes visites unides al nivell, com és la del parc de Bombers per al nivell de 4 anys i el Parc de Trànsit per a 5 anys.

En Educació Primària són molt importants les eixides dirigides a que els alumnes gaudisquen tant de l’art i la cultura com de la natura: visitem museus i teatres, assistim a concerts i espectacles de dansa, anem d’excursió a espais i parcs naturals privilegiats de la nostra comunitat, etc.

Els nostres alumnes de 6é d’Educació Primària, com acomiadament d’aquesta etapa escolar tant important en les seues vides, se'n van de viatge durant uns dies a conéixer altres paisatges i costums, alhora que comparteixen unes vivències  meravelloses amb els seus companys, companyes i mestres que mai oblidaran.