logotipo unión europea

Instal·lacions

Pavellons

El centre està format per tres pavellons independents: el pavelló d’Educació Infantil, el pavelló de 1r cicle d’Educació Primària i el pavelló de 2n i 3r cicle d’Educació Primària, que és l’únic edifici de dues plantes.

Gimnàs

Disposem de gimnàs amb aire acondicionat, megafonia, equip audiovisual i també, amb la col.laboració del Judo Club, de tatami.. A més a més, hi ha pistes per a practicar basquet, futbol i balonmà i amplies zones de joc a l’aire lliure, tant per als més menuts com per als majors.

Biblioteca

El col.legi té una gran biblioteca on els alumnes poden trobar una amplia varietat de material tan d’entreteniment com de consulta (llibres, revistes, còmics, enciclopèdies, etc.). A ella acudeixen també per a estudiar i realitzar els seus deures en un ambient tranquil.

Aula de música

Dotada amb pissarra digital, equip d'audio i varietat d'instruments musicals, aquesta aula acull una gran diversitat d'activitats que fan gaudir als nostres xiquets i xiquetes.

Aula d'informàtica

També n’hi ha aula d’informàtica dotada amb pissarra digital i quinze ordinadors en els quals els alumnes poden treballar individualment o en xicotets grups, per a reforçar i/o enriquir els aspectes treballats dins de l’aula.

Aules de Pedagogia Terapeútica i Logopedia

Aquestes aules estan dedicades al treball més individualitzat amb aquells alumnes que ho necessiten per tal de superar les dificultats d'aprenentatge detectas i poder seguir satisfactòriament el ritme del seu curs.

Pissarres digitals

Totes les classes del centre d’Educació Infantil i Primària disposen de pissarres digitals, un gran recurs didàctic que obri les portes de les nostres aules i permet als nostres xiquets i xiquetes apropar-se del món que ens envolta i enriquir-se d’una manera immediata i molt atractiva

Saló d'actes

Disposem d'un saló d'actes, amb cabuda per a 70 persones (en cadires), que acull totes les activitats de teatre, música, ball, etc, dirigides als nostres alumnes i, fins i tot, protagonizatdes per ells/elles mateixes. El saló està dotat d'equip audiovisual en alta definició i equip de llum i so per a representacions teatrals i musicals així coim d'equips d'aire acondicionat.

Menjador

Acondicionat amb equipos d'aire, té capacitat per a cent cinquanta-sis comensals (veure Servicis, menjador).

Accés

Cal afegir que l'ampliació de la vorera i l'instal.lació de semàfor en l'entrada principal, per part de l'Ajuntament, ha facilitat i ha augmentat la seguretat de l'accés al col.legi.