logotipo unión europea
24/2/2023 a 31/3/2023

8 de març, Dia de la dona

Hem pogut gaudir de l'exposició Trenca el motlle a l'escola, una exposició de fotografies en la qual es visibilitzen les dones que estudien i treballen en sectors productius majoritariàment masculins.

Tots els grups de l'escola l'han visitada i han pogut comprovar que de major podran ser allò que més els agrade fer: no hi ha estudis ni professions d'homes ni de dones, si no de persones il·lusionades i amb moltes ganes d'aconseguir el que es proposen.

Ara ens toca a nosaltres muntar la nostra particular exposició: farem unes fotos a casa i/o a escola, trencant els prejudicis establerts sobre les professions i el gènere més adequat per a desenvolupar-les. Serà tot un repte, aleshores que divertit!

A més a més, farem d'altres activitats a les classes com el descobriment de figures femenines importants en la història i en l'actualitat, podran entrevistar a una dona conductora de trens, escoltaran contes com La princesa es tira pets Arturo i Clementina o Rosa caramelo , faran experiments amb una científica, etc.