logotipo unión europea
7/12/2020 a 31/1/2021

Col·laboració amb l'ONG KARAM

Sabem que enguany amb la pandemia, és un any complicat per a tothom, però també som conscients que hi ha famílies que necessiten més que mai de la solidaritat de tots nosaltres.

Des de l’AMPA i el claustre del CEIP Joaquín Sorolla, us animen a participar un any més en la Campanya d’arreplegada d’aliments i productes d’higiene que organitza l’ONG KARAM.

KARAM, ubicada al barri de San Blai, i de la qual formen part famílies del nostre centre, és un col·lectiu que va nàixer al 2016 per donar suport a les persones que arribaven a Alacant i a la Mediterrània en busca de refugi, amb la idea de fer de la nostra ciutat, un espai amable i acollidor per a totes aquelles persones que arribaven a la cerca d’un futur millor per a ells i els seus.

En l’actualitat, KARAM ofereix la seua ajuda a totes aquelles persones que es troben en risc d’exclusió social i que arriben al seu local en situacions molt critiques en ocasions i que, malhauradament, cada vegada són més.

Per tant, us animem a que el dijous 17 de desembre col·laboreu amb les vostres aportacions: llet, conserves, oli, bolquers, tovalloletes i aliments que no caduquen (arròs, llegums, sucre, farina, etc.).

Disposarem caixes en les diferents entrades a l’escola per a que els i les xiquetes pugen deixar les vostres aportacions. Els i les mestres els ajudarem i membres de l’ONG s’encarregaran eixe mateix dia de la seua arreplegada per poder atendere les necessitats del màxim nombre de famílies possible.

Moltíssimes gràcies  a tots per la vostra comprensió i implicació!

Descarregar arxiu adjunt: campana-recogida-alimentos-escuelas.pdf