logotipo unión europea logotipo gobierno de españa logotipo generalitat
9/12/2022 a 31/1/2023

Campanya d'arreplegada d'aliments per a l'ONG KARAM

Benvolgudes famílies:

Des de l'AMPA del CEIP Joaquín Sorolla, us animen a participar un any més en la Campanya solidària d'arreplegada d'aliments i productes d'higiene que organitza l'ONG KARAM. KARAM, ubicada al barri de San Blai, i de la qual formen part famílies del nostre centre, és un col·lectiu que va nàixer el 2016 per donar suport a les persones que arribaven a Alacant i a la Mediterrània en busca de refugi, amb la idea de fer de la nostra ciutat, un espai amable i acollidor per a totes aquelles persones que arribaven a la cerca d'un futur millor.

En l'actualitat, KARAM ofereix la seua ajuda a totes aquelles persones que es troben en risc d'exclusió social i que arriben al seu local en situacions molt crítiques en ocasions i que, malauradament, cada vegada són més. Per tant, us animem a que el dijous 15 de desembre col·laboreu amb les vostres aportacions:

Enguany us agrairíem especialment que aportàreu sobretot productes d'higiene, ja que no podem aconseguir-los del banc d'aliments. Disposarem caixes en les diferents entrades a l'escola perquè els i les xiquetes puguen deixar les vostres aportacions. Els i les mestres els ajudarem i membres de l'ONG s'encarregaran eixe mateix dia de la seua arreplegada per poder atendre les necessitats del màxim nombre de famílies possible. Moltíssimes gràcies a totes i tots!